Kurser

Mindfulness kurser og workshops

Mindfulness og den nyeste hjerneforskning giver os nøglen til, hvordan vi kan arbejde mere effektivt med større mentalt overskud.

Vi kan mobilisere vores sind ved enkle metoder og på den måde blive mere kreative og fokuserede i løsningen af vores arbejdsopgaver.

Glæden og meningen ved livet opleves igennem vores følelser og sanser, som skal supplere vores rationelle måde at være i verden på, for at vi kan være hele som mennesker og forebygge, at vores krop og sind belastes af stress.

Jeg er læge, forsker (PhD) og certificeret mindfulness master coach, og jeg har derfor indgående kendskab til, hvordan kroppen og hjernen påvirkes af kronisk stress og multitasking.

Jeg har udviklet en række produkter inden for mindfulness coaching målrettet karrieremennesker med det formål to Work Smarter, Not Harder, med fokus, og glæde i en travl hverdag.

 

Jeg tilbyder kurser, workshops og speaks for erhverv og private.

DE OVERORDNEDE TEMAER ER

Well-being – når du er fysisk og mentalt velbefindende yder du dit bedste og lever dit fulde potentiale.

Stop-op – bliv bevidst om de adfærdsmønstre, du følger på autopilot. Vælg om du vil gøre noget andet.

Nok – udfør de 20% af dine daglige aktiviteter, som får dig 80% af vejen mod dine mål.

Hjertet-med – vores helbred og relationer trives, når vi lever fra et sted af medfølelse og følger vores indre GPS.

 

Hver session vil indeholde følgende elementer:

  • undervisning i mindfulness teori, forskning og baggrund
  • introduktion til mindfulness træning med guidede mindfulness øvelser
  • integration af mindfulness i hverdagen for at afhjælpe stress og øge fokus, effektivitet og arbejdsglæde
  • dialog omkring deltagernes arbejdsrelaterede udfordringer og erfaringer med udbyttet af mindfulness træning undervejs i kurset

Hvad kan du forvente at få ud af kurset

  • forebyggelse af stress og udbrændthedssymptomer (nedbringe sygefraværet som følge af stress)
  • større arbejdsglæde
  • større overskud i forhold til at håndtere uforudsete opgaver og redskaber til at prioritere din tid
  • større mentalt overskud og nærvær både på arbejde og derhjemme

Referencer fra tidligere kursister:

“Maria Mærsk har med sine workshops om mindfulness givet mig en værdi, der er mærkbar i både mit hverdags- og arbejdsliv.

Jeg har deltaget på fire forskellige workshops, og hver og én har drejet sig daglige, relevante problemstillinger. Jeg kunne i hvert tilfælde sagtens bruge mere fokus, styr på mine tanker og en ret kurs i livet som selvstændig.

Maria er en skarp formidler, der ved hjælp af enkle hverdagsfortællinger eller historier formår at gøre det abstrakte forståeligt. Det kræver både god planlægning og facilitering, og Maria er garant for begge.”

Michelle Frensel Rasmussen, korrekturlæser og ejer af Correctio.

“Jeg har deltaget på en workshop med Maria. Hun er en kompetent og medrivende oplægsholder, og alt hvad hun fortæller er relevant, konkret og brugbart. Marias oplæg gav mig et tiltrængt boost, og jeg tog derfra med et fornyet drive til at ændre mit mindset og skride (endnu mere) til handling”

Anne, HR/kommunikation

“Godt mix af teori, coaching-øvelser og egentlige mindfulness-øvelser. Jeg havde slet ikke forventet, at jeg ville få så meget viden med.”

Lene Lykke Nielsen, advokat

“Jeg tænker nu over, om den måde jeg arbejder på er hensigtsmæssig. Når jeg føler mig presset, forsøger jeg at have fokus på mit åndedræt og prioritere mine opgaver.”

Dorthe Juhl, advokatsekretær

“Maria formår at skabe en dejlig atmosfære, hvor alle får noget forskelligt med hjem, alt efter hvor man startede, som begynder eller øvet.”

Theresa

“Maria ved virkelig noget om emnet på et langt højere plan, hvilket gør, at kurset rækker langt udover det, der blev forventet.”

Kristine Hald

“Jeg har lært at håndtere tankemylder, har fået bedre nattesøvn og generel accept af tingenes tilstand. Jeg viser mig selv mere venlighed.

Troels, regnskab

Aktuelle og tidligere kurser

Næste kursus begynder i februar 2018: Læs mere her.

2017, december, Culture Workspace “Mindful start-up mornings”

2017, november, Ladies first START-UP, “Work smarter, not harder -med evidensbaseret mindfulness – for kvindelige iværksættere”

2017, oktober, AOF, 8 ugers mindfulness træning

2017, september, JCI Silkeborg, workshop

2017, august, JCI Aarhus, “Work smarter, not harder”, mindfulness kursus for karrieremennesker

2017, april, JCI Randers, “Work smarter, not harder”, mindfulness workshop

Pris

Kontakt mig HER for at aftale nærmere.

Bliv inspireret til at arbejde med større mentalt overskud og arbejdsglæde via mit kursus eller et speak. Kontakt mig for en fuldstændig uforpligtende og gratis samtale, om hvordan mindfulness kan hjælpe dig eller dine medarbejdere.

 

Tilbage til forsiden