Persondatapolitik

Persondatapolitik for Maria Mærsk Coaching

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Maria Mærsk Coaching (”Vi” eller ”Os”) behandler dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik er gældende for vores nyhedsbrev samt tilknyttede domæne (www.mariamaersk.dk) samt aktive klientforhold.

 

Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Maria Mærsk Coaching

CVR-nummer: 38270168

Inge Lehmanns Gade 10, 5.sal

8000 Aarhus C

mail@mariamaersk.dk

www.mariamaersk.dk

 

Personoplysninger

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside, indsamler vi følgende kontaktinformationer: navn og e-mail. Disse oplysninger bruger vi til at kunne sende dig nyhedsbreve med mindfulness viden og redskaber, invitation til webinarer og kampagner.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, og efterfølgende slettes dine data automatisk.

Når vi er i et aktivt klientforløb (dvs. fra klienten kontakter Maria Mærsk Coaching med henblik på en discovery session til og med 1-1 forløbet er afsluttet), indsamler vi data om følgende: Kontaktinformationer: navn, efternavn, e-mail, telefonnummer, hjemmeadresse, samt informationer af relevans for forløbet, civilstatus, og oplysninger om klientens tilstand og stress-symptomer. Endvidere opbevares e-mail korrespondance af relevans for forløbet frem til, at klientforløbet afsluttes (Læs one.coms privatlivspolitik her). Herudover opbevares personfølsomme data udelukkende lokalt på virksomhedens computere.

Disse oplysninger er fortrolige og omfattet af tavshedspligt. Vi bruger dem til at sende dig faktura og materiale, som er inkluderet i 1-1 coaching forløbet, samt at gennemføre stress-behandling og coaching-forløbet optimalt. Når vores aktive klientforhold ophører, bliver alle data, inklusiv e-mail korrespondance slettet efter 30 dage.

 

Statistik

Vores webside gør brug af de eksterne tjenester Google Analytics (Læs mere Google Analytics behandling af persondata her) og WordPress.com (Læs om privatlivspolitik for wordpress.com her) til at indsamle statistik på dine besøg på vores hjemmeside. Disse services kan lagre cookies i din browser for at indhente information om, hvilke sider du besøger på vores hjemmeside, og hvor lang tid du er på dem.

Når der sendes data til disse statistik-tjenester medsendes ingen personfølsomme eller personhenførbare oplysninger.

Desuden indsamler vi statistik om brugen af e-mails. Dette omfatter data om, hvorvidt brugere har åbnet og klikket på link i e-mails. Disse oplysninger bruges udelukkende til at diagnosticere problemer med leveringen af disse e-mail (Læs om privatlivspolitik for mailchimp her)

 

Kommentarer

Hvis du vælger at indsende en kommentar til et blogindlæg på vores webside, vil denne kommentar blive tilknyttet din brugerprofil, og vi vil – udover den kommentartekst, du indsender, også indsamle oplysninger om din IP-adresse og din brugeragent. Disse oplysninger bruges til at forhindre spam, og oplysninger bliver delt med Akismet-tjenesten for at afgøre, om din kommentar er spam (Akismet-tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her).

Din kommentar, herunder kommentartekst, dit navn, e-mail-adresse, IP-adresse og brugeragent vil blive lagret i hjemmesidens database, hvor adgang er begrænset til webstedets administratorer. Oplysningerne  vil blive bevaret på ubestemt tid, indtil de eksplicit bliver slettet af en administrator.

Efter godkendelse af din kommentar vil din kommentartekst og dit navn være synligt for offentligheden.

 

Videregivelse af persondata

Vi videregiver ikke persondata til tredjepart. Vi gør brug af en række eksterne partnere, som dermed har adgang til at behandle persondata på vores vegne, og som er underlagt de samme gældende regler og tavshedspligt.

Vores webside er hostet af one.com (Læs one.coms privatlivspolitik her).

Vores nyhedsbreve på e-mail sendes via mailchimp – (se privatlivspolitik her).

 

Opbevaring af persondata

Vi opbevarer personoplysninger, så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller vi er i et aktivt klientforløb. Efter du har afmeldt nyhedsbrevet, eller vi har afsluttet klientforløbet, vil alle personfølsomme data blive slettet.

Hvis vi ikke har et aktivt klientforhold, men du har afgivet samtykke til at modtage henvendelser i forbindelse med markedsføring, vil vi opbevare personoplysninger, indtil du trækker dette samtykke tilbage.

 

Brud på sikkerhedsforanstaltninger

Såfremt der skulle ske et brud på vores fysiske, tekniske eller administrative sikkerhedsforanstaltninger og tredjepart derved opnår adgang til lagrede persondata, således at disse kan være blevet videregivet, ændret eller ødelagt, vil vi hurtigst muligt efter opdagelsen af dette brud tage kontakt til relevante myndigheder samt berørte brugere.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring.

Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af disse rettigheder ved at fremsende e-mail til mail@mariamaersk.dk

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne privatlivspolitik giver vi dig besked via denne hjemmeside og via e-mail, hvis det er muligt. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på vores hjemmeside.