Personligt lederudviklingsforløb

Empati er en uvurderlig vigtig komptence for fremtidens ledere.

Det får du med fra forløbet:

1. Tilstedeværelse er grundlæggende for, at vi udlever vores potentiale, og tilstedeværelse er et valg. Når vi er distraherede, er vi ikke den bedste udgave af os selv. Du modtager træning i fokus og opmærksomhed, som gør dig i stand til at være tilstede, også i dialogen med din medarbejder uden at blive afledt af tanker eller andre gøremål.

2. Som leder udfordres vi konstant af komplekse situationer, hvor vores mentale, analytiske system kommer til kort, og vi kan ubevidst handle på frygt frem for overblik. Igennem forløbet bliver du bevidst om og træner at handle fra en tilstand af balance og indre ro.

3. I travlheden mister vi fornemmelse for hinanden. Vores relationer bliver kompromitterede, og vi aflærer vores medfødte evne til empati. I forløbet træner du generhverve empati, og hvordan medfølelse kan bruges professionelt til at løfte dig selv og dine medarbejderes performance og kreativitet. Du lærer at undgå unødige konflikter og tage de svære samtaler.

Eksempel på case:

Forløb og pris:

Det personlige lederudviklende forløb inkluderer 8 sessioner af 90 minutters varighed fordelt over 3 måneder.

Sessionerne afholdes over skype, hos min virksomhed i Aarhus C, eller hos din virksomhed.

Højt fagligt niveau og videnskabeligt funderet

Pris for forløbet, inklusiv 8 sessioner, lydfiler, mindfulness træningsprogram og 4 coachingpakker er: 15.000kr. eksl. moms og rejseomkostninger.

Spørgsmål og kontakt:

For yderligere information og spørgsmål til ovenstående er I altid velkommen til at kontakte mig på telefon 21 775 775 eller mail@mariamaersk.dk.