Nærvær i arbejdslivet

Der kan være mange årsager til, at vi hver især oplever at drive os selv ud i stress gang på gang uden at få sagt fra:

  1. Det kan være en ubevidst frygt for ikke at slå til i dit job, som konstant får dig til at overpræstere.
  2. Det kan være den konstante udfordring af komplekse situationer, hvor gamle mønstre ubevidst kan skabe frygt og påvirke vores dømmekraft.
  3. I travlheden mister vi fornemmelse for hinanden og meningsfuldheden med vores aktiviteter. Vores relationer bliver kompromitterede, og vi aflærer vores medfødte evne til empati.

Det får du med fra forløbet:

  • Vi går sammen tæt på, hvad der introducerer ubalancer i dit liv.  Igennem forløbet trænes du i at prioritere din indsats og din tilstedeværelse, så du når dine mål og samtidig kan dyrke dit privatliv med god samvittighed
  • Igennem forløbet lærer du at håndtere følelser af frygt og vrede, og vi træner en sund fornemmelse af grænser.
  • I forløbet træner vi en sund balance for empati og medfølelse med det formål at styrke fornemmelsen for din egen og andres indre tilstand, undgå unødige konflikter og løfte dig selv og hinanden igennem relationer.

Effekt af det personlige forløb for stress-frihed:

Figuren viser 54% reduktion i stress-symptomer og en 112% henholdsvis 183% stigning i arbejdsglæde og sundhed. Data er gennemsnit af flere klientforløb fra efteråret 2018

Andre har gået vejen og delt deres oplevelse fra forløbet..

“Med nærværende og målrettet coaching nåede Maria på en times session langt omkring mine udfordringer og fik givet mig nogle værktøjer til at håndtere disse udfordringer smartere og mere afbalanceret fremadrettet.

Referencer

Forløb og pris:

Det personlige forløb for stress-frit arbejdsliv inkluderer 8 sessioner af 90 minutters varighed fordelt over 3 måneder.

Sessionerne afholdes over skype, hos min virksomhed i Aarhus C, eller hos din virksomhed, hvis forløbet er en del af et samlet kursus.

Højt fagligt niveau og videnskabeligt funderet.

Pris for forløbet, inklusiv 8 sessioner af 90 minutters varighed, lydfiler, mindfulness træningsprogram og 4 coachingpakker er: 15.000kr. eksl. moms og rejseomkostninger.

Spørgsmål og kontakt:

For yderligere information og spørgsmål til ovenstående er I altid velkommen til at kontakte mig på telefon 21 775 775 eller mail@mariamaersk.dk

Købsbetingelser

Persondatapolitik