Referencer

“Med nærværende og målrettet coaching nåede Maria på en times session langt omkring mine udfordringer og fik givet mig nogle værktøjer til at håndtere disse udfordringer smartere og mere afbalanceret fremadrettet.

Maria er ”med” hele vejen – jeg følte næsten, at hun stod og holdt mig i hånden, da vi kiggede på nogle af de svære udfordringer, der gjorde ondt at håndtere. Med sin stemme er Maria en fantastisk guide på en rejse ind i dig selv.

Maria får mine allervarmeste anbefalinger og jeg ved, hvor jeg søger hen, når jeg har brug for en guide og solid støtte til at kigge nærmere på mig selv og mine tanker.”

Gitte

“Maria har igennem hele mindfulness forløbet været meget imødekommende, forstående og nærværende.

Jeg har følt en enorm tillid til Maria, hvilket har gjort, at jeg har fået vendt nogle af de svære ting i mit liv og derved har fået større klarhed og redskaber til at håndtere mine udfordringer

Jeg kan på det varmeste anbefale Maria”

Christina Aros
Cand.Mag.Pæd
Heart Goddess, foredragsholder & forfatter

“Jeg oplevede meget hurtigt, at Maria forstod, hvad jeg søgte hjælp til, og det gav mig ro i maven. Maria tager sig altid god tid til at lytte og spørge ind, hvorefter hun kan opsummere mine rodede tanker på en overskuelig og struktureret måde. Herudfra kan vi langsomt gå i dybden med dagens udvalgte emner og mindfulness-øvelse.

Maria har en evne til at forklare mine problemstillinger ud fra hensigtsmæssige og generelle adfærds- og tankemønstre, hvilket har givet mig en god forståelse for og indsigt i, hvad der foregår inde i én når man trives og når man ikke gør – og hvad der kræves for at ændre på dette”.

Anne Sofie, studerende

 

“Maria Mærsk har med sine workshops om mindfulness givet mig en værdi, der er mærkbar i både mit hverdags- og arbejdsliv.

Jeg har deltaget på fire forskellige workshops, og hver og én har drejet sig daglige, relevante problemstillinger. Jeg kunne i hvert tilfælde sagtens bruge mere fokus, styr på mine tanker og en ret kurs i livet som selvstændig.

Maria er en skarp formidler, der ved hjælp af enkle hverdagsfortællinger eller historier formår at gøre det abstrakte forståeligt. Det kræver både god planlægning og facilitering, og Maria er garant for begge.”

Michelle Frensel Rasmussen, korrekturlæser og ejer af Correctio.

 

“Jeg har deltaget på en workshop med Maria. Hun er en kompetent og medrivende oplægsholder, og alt hvad hun fortæller er relevant, konkret og brugbart. Marias oplæg gav mig et tiltrængt boost, og jeg tog derfra med et fornyet drive til at ændre mit mindset og skride (endnu mere) til handling”

Anne, HR/kommunikation

 

“Godt mix af teori, coaching-øvelser og egentlige mindfulness-øvelser. Jeg havde slet ikke forventet, at jeg ville få så meget viden med.”

Lene Lykke Nielsen, advokat

 

“Jeg tænker nu over, om den måde jeg arbejder på er hensigtsmæssig. Når jeg føler mig presset, forsøger jeg at have fokus på mit åndedræt og prioritere mine opgaver.”

Dorthe Juhl, advokatsekretær

 

“Maria formår at skabe en dejlig atmosfære, hvor alle får noget forskelligt med hjem, alt efter hvor man startede, som begynder eller øvet.”

Theresa

 

“Maria ved virkelig noget om emnet på et langt højere plan, hvilket gør, at kurset rækker langt udover det, der blev forventet.”

Kristine Hald

 

“Jeg har lært at håndtere tankemylder, har fået bedre nattesøvn og generel accept af tingenes tilstand. Jeg viser mig selv mere venlighed.

Troels, regnskab