Jeg er læge, og har siden 2017 arbejdet med lederudvikling og stressfrit arbejdsmiljø i min egen virksomhed beliggende på Navitas, Aarhus Havn.

Herfra har jeg hjulpet især mellemstore virksomheder, kommuner og selvstændige med at forebygge truende stress-sygemeldinger samt klæde ledere og mellemledere på til kulturbærer-rollen og give dem konkrete redskaber til at facilitere en stressfri arbejdskultur.

Min rejse er gået over en læge- og forskningskarriere, hvor jeg har opnået en PhD i medicin fra Aarhus Universitet og en anciennitet som 1. reservelæge i det intern medicinske speciale, Endokrinologi.

Jeg har altid været optaget af, hvordan vi som mennesker ved hjælp af at arbejde med tilstedeværelse, bevidsthed og empati, kan lære at håndtere belastninger på en langt mere hensigtsmæssig måde.

Som vidne til både kollegaers stress, men også patienters lidelser, valgte jeg i 2016, at blive certificeret inden for mindfulness og har siden studeret og anvendt den efterhånden betydende mængde forskning, som findes inden for effekten af mindfulness og empati, herunder hvordan man bedst muligt kommunikerer med og motiverer sine medarbejdere.

Jeg kan hjælpe jer med at løfte jeres indsats imod stress.

Lad os tales ved,

Maria Mærsk
Læge | PhD | Mindfulness
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
Tlf. 21775774
mail@mariamaersk.dk

Curriculum Vitae
2005: Læge fra Aarhus Universitet
2005: Læge, Randers Regionshospital
2007: Læge, Aarhus Universitetshospital
2012: PhD i medicin, Aarhus Universitet
2012: Barsel
2013: Læge, Horsens sygehus, 1.del af speciallægeuddannelse
2014: Barsel
2015: Læge, Aarhus Universitetshospital, 2.del af speciallægeuddannelse
2017: Certificeret mindfulness coach
2017: Etablerer Maria Mærsk, som arbejder med lederudvikling for at skabe det stressfrie arbejdsmiljø