Om Maria Mærsk

Jeg er læge og jeg arbejder med lederudvikling.

Empati er et nøgleord for mig.

Siden 2017 har jeg arbejdet professionelt med lederudvikling, jeg leverer kurser, workshops og personlige forløb med henblik på at skabe en stress-fri arbejdskultur.

Jeg tror på, at fremtidens bæredygtige arbejdsmiljø bygger på relationer, mening og tillid.
Her spiller empati en stor rolle, fordi det styrker vores evne til at lede medarbejdere gennem forandringer og til at opnå hinandens fulde potentiale.

Jeg hjælper folk med at skabe orden indeni, mit arbejde faciliterer oprydning i gamle, uhensigtsmæssige mønstre.

Jeg er uddannet læge fra Aarhus Universitet, og den autoritet kobler jeg med mine empatiske egenskaber, som jeg også har tilegnet mig gennem specialuddannelse inden for coaching og mindfulness.

I kraft af min baggrund som læge har jeg opnået stor erfaring i at tale med mennesker i krise; og som læge har jeg nemmere ved at indtage den professionelle rolle i samtalerne. Det kommer mig til gode, når jeg står over for f.eks. at udvikle erhvervsledere i danske virksomheder.

Jeg har altid interesseret mig for lederudvikling og personlig udvikling, og jeg oplever, at mine kompetencer gør større nytte på denne måde end gennem en almindelig lægegerning.

Gennem mit arbejde kan jeg se, at jeg gør en forskel, det skaber en god kultur, og mine kurser kan være med til at ændre organisationskulturen og øger dermed effektiviteten, skaber arbejdsglæde, humør og en bedre kommunikation.

Det bedste, jeg ved, er, når mit arbejde betyder, at mine kursister kan sænke skuldrene, vinke farvel til stress og indre modstand, når de får det bedre med at være den, de er.

Curriculum Vitae

2005: Læge fra Aarhus Universitet
2005: Læge, Randers Regionshospital
2007: Læge, Aarhus Universitetshopital
2012: PhD i medicin, Aarhus Universitet
2017: Certificeret mindfulness coach
2017: Etablerer Maria Mærsk, som arbejder med
lederudvikling for at skabe det stressfrie arbejdsmiljø